måndag 8 februari 2010

neat.

Richards mum är en fin omtänksam dam som bor i Notting Hill. I onsdags kom det här brevet med posten. Snacka om att känna sig välkommen!
Och ja, jag kan vara ordentlig. Även om ni där hemma kanske har svårt att tro på det. Detta är nya Emy. EnglandsEmy. Och hon, hon är rätt ordentlig.

5 kommentarer:

  1. Undras om jag kan få en EnglandsTessan och ett par Englandsbarn om jag skickar iväg dem ett tag.. Då skulle det inte göra så mkt att det fanns en KalboMårten som stökade till här hemma.

    SvaraRadera
  2. Hm. Men här hemma lever KalboEmy kvar. Eller i alla fall alla KalboEmys utströdda saker. En BH på köksbänken. Solbrillor i frysen. En gruvlig hammare på toan. Alla hennes kläder i min garderob.
    Sorgligt EnglandsEmy!

    SvaraRadera
  3. Hmm...ser ju bra ut nu men efter ett par månader med en mängd besök i alla klädaffärer i omnejden så undrar jag om inte gamla SverigeEmy kommer fram även i garderoben i England...eller kanske ska man säga att hon kommer ut ur garderoben...

    Puss
    Tina

    SvaraRadera
  4. Hahaha.
    Mårten: det är så det blir i England. Det är enkelglasfönstren, heltäckningsmattorna och badrummen utan avloppsgrej som gör det. Neat alltså...
    Mamma: Det är bara för eran skull jag lämnade det så. Dessutom är KalboEmy kvar under ytan men här är det lite svårare att kasta hammare i frysen och bh:ar på grannarna. Och förresten HHMH! till "dina" kläder i garderoben.
    Tina: SO TRUE! (faktum är att jag redan nu efter en vecka var tvungen att fixa till det i garderoben när jag skulle ta fotot...)*men hyssjh... hemligt* KalboEmy är för ingrodd i mig. Dammit!

    <3 till er alla.

    SvaraRadera
  5. Heja på med både tuttarna och garderoben!! Jag blir lite smått avis. Har också hört om de många butikerna och härliga fiken. Och så förstås pubarna!!!
    Kramar i mängd
    Mormor

    SvaraRadera