tisdag 27 juli 2010

kär.

Jag kanske inte är så bra på att blogga. Kanske är det okej. Kanske borde jag sköta min bloggskyldighet mycket bättre. Jo det borde jag. Snart. Kanske.
'
Jag har hur som helst haft dom bästa, mest underbart härliga dagarna tillbaka i hemlandet de senaste 10 dagarna. Jag grät när jag landade - "skogar *snyft* och sjöar *harkel* överallt, det är s-hå-håh-å-så (*liten hulkning*) fiiiiiint". (fast med mycket mer värdighet och tystare...).
Jag log så mycket att kinderna värkte när jag ser mamma stå och vänta på mig på flygplatsen. Log ännu mer när jag fick väcka lillebror när jag kom tillbaka till huset bara för att få en kram och öste ur mig kärlek när pappa kom hem, i underbart skitiga kläder. Lycklig över hur skitigt det var överallt (ja, jag bor i englands pedanthus) var jag lyrisk över att lämna trosor och kläder över hela huset och sparka fotboll med hundhårsbollar. Även om jag faktiskt lät mina 6 månader av städträning lysa igenom lite ibland.
'
Hela enochenhalvveckan var en enda lång kärleksresa. Jag är kär i Sverige. Och i min familj. och min släkt. Jag är kär i kinapuffar och kär i fyllesnus. Jag är sådär töntkär i mina vänner och blir lite pirrig när jag tänker på att dom vill vara med en tönt som mig. Som är kär i skedar och kärlek och som fortfarande blir överlycklig när dom säger att jag är fin. Och som bara vill överösa dom med all kärhet jag har i mig.
Jag ville inte åka tillbaka men nu har jag lite energi att klara mig till om en månad när jag sverigeigar mig igen.
Med ännu mera kärlek.
ååååh. vad alla ni är bäst.
puss.

3 kommentarer:

 1. Vi älskar dej också! Glöm nu inte att ha roligt och lek turist ordentligt innan du vänder kappan och seglar hemåt igen.

  SvaraRadera
 2. Åhhhh EMY! Kärleken är besvarad!!! Det var underbart att se dig och att krama dig igen. Längtar redan efter dig.
  Kram o puss/ mormor

  SvaraRadera
 3. Och så vansinnigt trevliga grannar det finns här hemma i Sverige!! ;)

  SvaraRadera