torsdag 30 december 2010

Hejdå.

Det är ungefär 1 år och en vecka sen jag började skriva i bloggen. En blogg som har svält mest hela tiden på text och som tittat tårögd och snyftande på mig så fort jag startat datorn. Så nu tänkte jag avsluta värdigt. Den är ju, trots allt, väldigt fin. Det kanske blir en ny lite senare. Fast eftersom jag inte är i london längre känns det ju fel att låta den heta 'emygoeslondon'.
Då tror jag att jag ska skriva ungefär 100 förinställda inlägg som jag bara kan ta av så det inte blir någon klagan på dåligt engagemang.
'
Hursomhelst.
'
Lilla Ev har blivit stora tjejen. Närmare 2 år än 1. Det ÄR stort. Just nu är Walkers i Kenya och har det fint med familjen. Nästa vecka ska vi skypa och i April åker jag och Sofi och har det roligt i London. En hel vecka. Med favvobritishfamilies, favvotoddlers, favvoklubbar, favvoshopping i favvolondon. Det kommer bli så fint!
Just nu peppar jag för nyår imorgon. Detta gör jag genom att få munsår och stressaxlar. Det enda rätta. Spelar väl ingen roll om man har grym(ma) klänning(ar) om man har ett vindskydd mitt i ansiktet. Men vem bryr sig. egentligen.
Nu blabbar jag på om strunt när jag egentligen skulle skriva ett fint slut. äsch. Blabber är ju det jag är bäst på så varför ändra nu.
Jag kommer tillbaka någon gång. Jag säger till en stund efter.
Tacke london och Walker-family för att ni finns och förlåt bloggen för att jag inte visat ordentligt intresse.
'
Tack för mig. Vi ses. Ha det så bra. Lev väl. Krama någon. God jul och gott nytt år. och god fortsättning efter det.

2 kommentarer:

  1. Det gör inget att du säger hejdå till bloggen. För själva du är hemma! Likt Harry Potter bor du i skrubben och är störande på ett bra vis. :)

    SvaraRadera
  2. Va fint! Jag gillar att läsa det skriver så jag hoppas du hittar på någon ny blogg som jag kan läsa för att jag har så mycket tid just nu. jag har till och med skaffat bloglovin. Gört gört det är kul

    SvaraRadera